Magazin > VIP
115 ogledov

Esmeraldo Planet TV zavrnil

Esmeralda Rupnik TV3
Kljub temu, da je nastopila v enem šovu, v katerem je iskala morebitnega partnerja, ter se prijavila še v dva šova, je Esmeralda Rupnik še vedno samska.

Njen zadnji poskus, da najde sorodno dušo, je bila oddaja Zmenek na slepo, ki se bo predvajala na Planet TV. Vendar so jo tam zavrnili. Za omenjeno oddajo namreč iščejo samske osebe, ki so stare med 20 in 40 let, Esmeralda pa jih je letos dopolnila okroglih petdeset.

Prijavila se je tudi na šov Ljubezen na deželi. Tudi tam so jo zavrnili.

Išče dušo in poštenost

A Esmeralda še vedno ni izgubila upanja, da bi našla moškega, zato pravi, da bi se rada prijavila še na kakšen podoben šov. "Nikoli se ne ve, kje bi se našel en možakar zame," je povedala v smehu.

Išče moškega, ki ji je podoben. "Mora imeti pozitivno energijo, se rad smejati, vendar se mora biti sposoben tudi resno pogovarjati. Ne gledam materialne strani, ampak dušo, poštenost in iskrenost. Zadnje čase ne maram laži. Najpomembnejše mi je zaupanje."

Komentarjev 3
  • otohazza 17:47 09.december 2013.

    Zalo pomemben članek.

  • erikkk 11:27 09.december 2013.

    sam sramoto si dela... nazadjne bo res ostala samska ... kaj pa je delala prej ... sama si je kriva ..jaz je nikakor nebi imel tudi če bi bila edina ... vizualno mi je strašno odbijajoča..

  • stojči 10:01 09.december 2013.

    A se pritožoješ, da so te zavrnili?Kako si glupa, pred ogledalo se postavi, preštudiraj, kakšne izjave daješ, pa ti bo mogoče kapnalo, zakaj se te izogibajo. Ti praviš: "Treba je dokazati, da me je moški vreden". Kura, neumna, ti ...prikaži več nisi vredna moškega. Če si ga ne najdeš po normalni poti, tako kot pol milijona Slovenk, potem moškega res nisi vredna.Ja, na FB lahko nakladaš, samo svoje slike ne prilimaj gor!