Magazin > VIP
1799 ogledov

Eva Boto jokala kar v javnosti, kaj je narobe?

To je lepotico spravilo v jok.

Minuli vikend se je pevka Eva Boto udeležila prav posebnega koncerta. V Münchnu je pred 80 tisoč ljudmi pela Adele in Eva je bila nad njenim nastopom tako ganjena, da je jokala. “To sem jaz, mala Evica, ki je včeraj jokala dobesedno ves koncert. In to zame ni bil samo koncert. Bila je terapija za dušo, za katero nisem niti vedela, da jo potrebujem. Bili so občutki, za katere nisem vedela, da obstajajo. Moje srce poka od hvaležnosti. Adele je moja inspiracija že od najstništva, čutim pa, da sem šele včeraj dobro dojela vse občutke, ki jih da skozi pesmi. Mala Evica si spet dovoli sanjati in verjame, da najlepše šele prihaja. P. s. Za naval prihajajočih pesmi lahko krivite včerajšnji večer, samo povem,” je zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Boto (@eva_boto)

Koncert je prebudil njeno ustvarjalno žilico. “Moja glava je po koncertu čisto adijo, poka mi od kreative. Ves dan sem za klavirjem, ustvarila sem pesem, spisala besedilo … Noro, res lepi občutki. Jaz sem se odločila, da jo zapojem tudi na velikem koncertu oktobra, pesem bo šla tudi v album, moja ekipa tega sicer še ne ve,” je zapisala.

Eva je sicer pred kratkim na Instagramu naznanila, da bo 15. oktobra pela v Festivalni dvorani v Ljubljani ob izidu novega albuma, pred kratkim pa je nastopala na Koroškem ob sprejemu zlate olimpijke Janje Garnbret.

Koncerta so se udeležili tudi pevka Nika Zorjan, Rebeka Dremelj, Sebastian in vplivnica Lea Filipovič (Lepa Afna).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 09:23 02.september 2024.

    A ni blo nobenga, da bjo tolažu..?