Magazin > VIP
3490 ogledov

Evrovizijsko zvezdnico na nastopu tako nadlegoval sin bogatega grškega oligarha

Eleni Foureira instagram
Nato je zapustila oder.

Letošnji prvi polfinalni večer Evrovizije je otvorila predstavnica Cipra Eleni Foureira, ki je nastopila s pesmijo Fuego, s katero je leta 2018 na tem tekmovanju za Ciper zasedla drugo mesto. Po nastopu na Evroviziji je postala zelo priljubljena. Pred kratkim je nastopala v Atenah, kjer pa je doživela neprijetno izkušnjo.

Miltiadis Marinakis (na sliki spodaj), sin znanega grškega oligarha Evangelosa Marinakisa, je v Atenah pevko med nastopom nadlegoval. Kot je razvidno iz posnetka, ki je bil objavljen na družbenih omrežjih, je splezal na oder in jo večkrat poskušal objeti ter se je dotakniti, ona pa je poskušala pobegniti.

Na koncu ji je vzel mikrofon in rekel: "Jaz sem tisti, ki jo je pripeljal v ta klub.” Nato je Eleni zapustila oder. 

Premoženje Miltiadisovega očeta je ocenjeno na tri milijarde dolarjev. Njegova flota obsega več kot 100 ladij. Evangelos je lastnik grškega nogometnega kluba Olympiacos in prvoligaša Nottingham Foresta. V lasti ima tudi medijsko družbo, ki kritizira grško vlado.

Miltiadis Marinakis | Avtor: instagram instagram

37-letna pevka se je rodila v Albaniji, danes pa živi in ustvarja v Atenah. V razmerju je s španskim nogometašem Albertom Botio, s katerim imata sinčka Ermisa, ki se je rodil lanskega februarja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.