Magazin > VIP
28 ogledov

Finalistka Ameriškega top modela kriminalka

Renee Alway Youtube
Renee Alway, finalistka šova Ameriški top model, je bila pred nekaj dnevi aretirana zaradi vloma ter posedovanja drog in orožja.

Renee Alway se morda spomnite kot eno od treh finalistk osme sezone šova Ameriški top model. A kot kaže, se njena kariera ni odvila tako, kot si je želela, saj se je morala pred nekaj dnevi že drugič zagovarjati na policiji. Manekenko so namreč zaslišali zaradi vloma, goljufije, posedovanja droge in orožja ter vrste drugih prekrškov.

Policisti Palm Springsa so jo na postajo privedli, potem ko so prejeli anonimni klic, da se okoli neke prazne hiše smuka sumljiva ženska. Možje v modrem so jo našli v garaži, kjer se je skrivala s pištolo v roki. 

Sedemindvajsetletno manekenko so pridržali v zaporu, njena varščina pa znaša kar 150 tisoč dolarjev (približno 113 tisoč evrov). Na sodišču se bo morala zagovarjati prihodnji teden. Renee je bila  zaradi enakih prekrškov aretirana že 2. junija. Izrekla se je za nedolžno, sodišče pa ji je odredilo pogojno kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.