Magazin > VIP
875 ogledov

FOTO: Halle Berry zrušila splet z bizarnimi fotografijami zgoraj brez

Halle Berry Profimedia
Obujala je svoje spomine na to vlogo.

Hollywoodska igralka Halle Berry je pred kratkim na Instagramu sledilce razveselila s setom drznih fotografij, s katerimi je obeležila dve desetletji od izida priljubljenega filma Catwoman, ki ji je prinesel naziv najbolj seksi in najlepše ženske na svetu. 20 let kasneje je igralka videti enako spektakularna, nekateri pravijo, da se 57-letnica ni postarala niti za dan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Igralka je na fotografijah pozirala v črnih spodnjicah in zgoraj brez, na obrazu je nosila mačjo masko, oprsje pa sta ji prekrivali dve ljubki mački, ki jih je nosila v naročju. “Danes mineva 20 let, odkar sem imela čast oživeti ta ikonični lik. Vedno mi bo pri srcu in za vedno bom Patience Phillips alias Catwoman,” je zapisala in dodala, da je izgubljeni mački našla na svojem dvorišču in se jih je odločila posvojiti.

Halle za svojo brezhibno postavo trdo dela, ukvarja se namreč z boksom, tekom, visokointenzivnimi kardio vadbami, vadbami za moč in jogo tudi do štiri ure na dan. Poleg vsega tega ima ta lepotica tudi specifičen način prehranjevanja - izvaja keto dieto in metodo intermitentnega posta.

Vroče fotografije so v manj kot 24 urah zbrale skoraj pol milijona všečkov in sledilci nikakor niso varčevali s komplimenti na račun slavne igralke.

Halle Berry trenutno snema dva filma. Union, v katerem igra z Markom Wahlbergom, bo izšel sredi avgusta, grozljivka Never Let Go pa sredi septembra.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.