Magazin > VIP
10154 ogledov

Foto: Jadranka Kosor v študentskih letih prav ljubka!

jadranka kosor, broška Patrik Macek/PIXSELL
Nekdanja hrvaška premierka objavila fotografijo iz študentskih let.

Nič čudnega, da je markantna še pri petinšestdesetih, ko pa je bila ljubka tudi kot študentka. Jadranka Kosor je na Twitteju objavila svojo fotografijo iz mladih let in ob njej zapisala: "Ena študentska iz davnih časov. Sobota doma, ravno ob takem času, pozimi, po vožnji z avtobusom premražena. Zavita v mamin 'šlafrok' z mačkom. Dekica in babičin 'hakleraj'. Spomini za lahko noč."

Pahor bo Kosorjevi predlagal, da naj arbitražni sporazum postane javen. © Anže P Slovenija Pahor in Kosorjeva obujala spomine

Jadranka je bila sicer poročena dvakrat, prav nič manj privlačna pa ni niti v zrelih letih, kar ji je znal rad povedati tudi njen politični prijatelj Borut Pahor, nekoč premier, danes predsednik RS. 

Srečanje Pahorja in Kosorjeve Slovenija Ogenj Pahorja in Kosorjeve še ni zamrl

 

Komentarjev 5
  • kapibara1 18:25 02.februar 2019.

    Verjetno se bi marsikaki študent oglasil in pritrdil temu dejstvu

  • Avatar vec
    vec 13:02 02.februar 2019.

    Aaa to je una znana slovenka sej res, zdej sem se spomnu ko je borči častil kufe na tromostovju, romantika, in kemija je pisalo v vseh slo cajtungih :) Pomojem če bi borči vedu kak ga bo našponala, bi jo ...prikaži več jo porinu s tromostovja naj se malo ofriša :)

  • Tupamaros 09:54 02.februar 2019.

    Zakaj njej pridevnik golazen?Saj je Pahor podlegel njenim čarom. Ona je delala v korist svoje domovine. Golazen so slovenski politiki, kot npr. Pahor, ki ne štekajo, kaj je to domovinski čut.

Sorodne novice