Magazin > VIP
36598 ogledov

FOTO: Kaj se dogaja z obrazom Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston
1/5
Profimedia
Je pretiravala z botoksom?

Pred kratkim se je igralka Jennifer Aniston v Los Angelesu udeležila dogodka Emmy FYC, kjer je proslavila izid serije The morning show, v kateri je igrala televizijsko voditeljico Alex Levy. Zvezdnica je za to priložnost oblekla obleko s cvetličnim vzorcem, ki je poudarila njeno vitko postavo. Mnogi so pri tem opazili, da je videti drugačna.

Kaj je z njenim obrazom, prav vidi se, da je pretiravala z botoksom in polnili,” se je glasil eden izmed komentarjev. Anistonovo in igralko Sandro Bullock so namreč deset dni pred dogodkom paparaci ujeli pred znano ordinacijo plastične kirurgije v Connecticutu. Zlobni jeziki pravijo, da si je morda tam privoščila popravek ali dva. 

Igralka je sicer že leta 2015 priznala, da ni ljubiteljica injekcij. “Ljudje mislijo, da prejemam veliko injekcij botoksa, vendar jih ne. Ne rečem, da nisem poskusila, ampak vse te kozmetične stvari se mi zdijo smešne,” je povedala takrat.

Zvezdnica pri svojih 55 letih še vedno velja za eno najbolj zaželenih in poželjivih igralk današnjega časa. V preteklosti je povedala, da šestkrat tedensko obiskuje jogo in pilates ter vozi tudi sobno kolo. Jennifer ne uživa ocvrte hrane, občasno tudi posti. Dan začne s kozarcem tople vode z limono ter skodelico kave z manj mastnim mlekom, kar požene presnovo. Nato si privošči zajtrk - beljakovinski napitek z mandljevim mlekom, sadjem, umetnim sladilom in različnimi prehrambnimi dodatki. Nekaj ur pozneje napitku sledi kuhano jajce.

Za kosilo rada poje solato z lečo, kumarami in tuno. "Temu morda dodam nekaj olivnega olja," je povedala za People. Če je čez dan lačna, si privošči košček sira ali juho. Zvečer pa velikokrat uživa v piščancu z bučkami in pestom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Herkules
    Herkules 15:40 10.junij 2024.

    Starost in plastične operacije!