Magazin > VIP
1253 ogledov

Foto: Poljub, ki ga je Macron v javnosti dobil od svoje ministrice, dviguje prah

Amélie Oudéa-Castéra, Macron
1/3
Profimedia
Zgrabila in poljubila.

Fotografije, na katerih je športna ministrica Amélie Oudéa-Castéra na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger predsednika Emmanuela Macrona poljuba zelo blizu vratu, dvigujejo prah. Še premierju Gabrielu Attalu je bilo vidno neprijetno, saj se je, ko je ministrica Macrona zgrabila za glavo, obrnil stran. "Attal ne ve, kam naj pogleda," je poudaril komentator. Madame Figaro, francoska revija, ki je prva opozorila na fotografijo, je zapisala, da smo bili priča "nenavadnemu poljubu" in dodala, da ministrica "zagotovo ve, kako ljudi spodbuditi k temu, da govorijo o njej". Midi Libre pa je zapisal: "Po otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger je pritisk popustil in se umaknil evforiji. V eksploziji veselja sta se ministrica za šport Amélie Oudéa-Castera in predsednik Emmanuel Macron poljubila. Poljub je povzročil pravo razburjenje." 

Tudi spletni komentatorji so si dali duška. "Brigitte to ne bo všeč," se je nekdo pošalil. Nekateri so bili bolj kritični. "Ta fotografija se mi zdi nespodobna." "Vau! Temu jaz pravim team building. Ko poljubim kolegico, me ne stisne za vrat," pa je poudaril nekdo tretji. 

Dvojica je bila v tistem trenutku zagotovo vzhičena. Oudéa-Castéra je za medije poudarila, da so se Francozi zaljubili v olimpijske igre, saj je otvoritveno slovesnost kar 85 odstotkov označilo za velik uspeh. "O tem bodo govorili še naslednjih 100 let," pa je dodal Macron, ki so ga očitno tako kot ministrico tistega večera preplavila čustva.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:11 31.julij 2024.

    Francoska ministrica za šport Amélie Oudéa-Castéra je predsedniku Emmanuelu Macronu samo želela pokazati kdo od njiju je pravi dedec!

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:20 31.julij 2024.

    Dajte no...vsaj trideset let premlada za Microna..:D