Magazin > VIP
7079 ogledov

FOTO: S to znano osebo smo samsko Niko Zorjan ujeli na pijači

Obe sveže samski.

Pred kratkim smo na pijači ujeli sveže samski pevki Niko Zorjan in Evo Boto. Lepotici sta bili nasmejani in sproščeni, videti je bilo, da komaj čakata, da si razkrijeta vse, kar se jima je nedavno dogajalo. V oči nam je padlo tudi, kako zapeljivo Nika gleda natakarja.

 | Avtor:

Nika Zorjan in Eva Boto | Avtor:

Zorjanova svoje zveze z glasbenikom Rokom Piletičem sicer nikoli ni potrdila, a se je po poročanju revije Lady že nekaj časa šušljalo, da imata težave v razmerju. Nika, ki se je preselila nazaj v rodno Prekmurje, je za omenjeno revijo povedala: "Ljubljana je super, a trenutno imam malo oddiha v domači okolici in to mi zelo ustreza. Odlično se počutim tam, tudi domači so zelo veseli, da sem se vrnila, saj se zelo dobro razumemo." Čeprav ni znano, zakaj je prišlo do razhoda, pa se govori, da so koncu botrovali različni cilji za prihodnost.

Ker obe Nikini pesmi Rojena, da mi je lepo in Napaka zvenita zelo osebno, saj se zdi, kot da bi v njih pela o svoji ljubezenski izkušnji, smo se vprašali, ali govorita o koncu zveze z Rokom Piletičem. Kaj nam je Nika o tem povedala, preberite TUKAJ.

Od začetka marca pa naj bi bila samska tudi Eva Boto. Leta 2019 smo pisali o tem, da je srečna v objemu profesionalnega triatlonca Domna Dornika, s katerim je na Instagramu objavila skupno fotografijo, a jo je kasneje izbrisala. Za revijo Lady je Eva pred leti povedala: "Nobena skrivnost ni, da sem zaljubljena v Trboveljčana, člana slovenske triatlonske reprezentance Domna Dornika. Rečem lahko samo, da sem srečna in hvaležna, da sem našla tako osebo, kot je moj Domen. Oba se posvečava karieri, on športni, jaz glasbeni, skupaj pa sva zelo zanimiva in srečna kombinacija."

Pri omenjenem mediju so prav tako izvedeli, da naj bi se Eva in Domen pred dvema letoma zaročila, a domnevajo, da sta pred pol leta zaroko razdrla. Eva o tem molči, za Lady je povedala le: “Ne čutim, da bi o naju spregovorila javno. No, seveda pa si želim poroke in otrok, to so sanje vsake ženske. A jaz pravim: vse pride vedno ob pravem času.”

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 1
  • Pierre 12:22 01.junij 2024.

    A je natakarja samo gledala, a potem tudi...zajahala?