Magazin > VIP
6708 ogledov

Ganljivo srečanje: Zanj je Angelina Jolie pokleknila

angelina jolie
1/3
Profimedia
Angelina Jolie v Benetkah, kjer poteka filmski festival, predstavlja film Maria. Na rdeči preprogi je prišlo do ganljivega srečanja.

Filmski festival v Benetkah je v polnem teku in ena od glavnih zvezd je letos Angelina Jolie, ki je prišla promovirat film Maria. Premiera je bila včeraj. Režiser Pablo Larraín in Jolie sta z odzivom lahko zadovoljna, saj je občinstvo film nagradilo z večminutnim aplavzom, kar je po poročanju medijev filmsko zvezdnico močno ganilo.

Gre za biografski film, v katerem Jolie igra Mario Callas, eno največjih opernih pevk vseh časov. Zgodba je postavljena v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja in govori o pevkinem tragičnem in burnem življenju ter opisuje njene zadnje dni.

Na tiskovni konferenci je Jolie dejala, da sta si s Callas podobni. Izpostavila je, "del nje, ki je bil izjemno nežen, a ta svet ji ni dovolil, da bi smela biti tako nežna, kot je v resnici bila, in tudi ne tako čustveno odprta, kot je v resnici bila." "Bolj kot karkoli drugega si z njo delim njeno ranljivost," je rekla Jolie.

Film bo najprej na voljo na Netflixu.

Angie pa je na rdeči preprogi srečala prav posebnega oboževalca, italijanskega pisatelja Pasqualina Esposita, ki boleha za redko boleznijo, ki ji pravijo osteogenesis imperfecta oziroma bolezen krhkih kosti. Jolie je elegantno pokleknila k Espositu in pozabila na kamere okoli sebe ter se mu za nekaj trenutkov popolnoma posvetila. Italijan svoje sreče ni skrival.

Komentarjev 1
  • PaPajapopi 08:08 31.avgust 2024.

    Angelina, vse to je del šova, kajne.