Magazin > VIP
145 ogledov

"Gejša" elitna prostitutka?

Zhang Ziyi FameFlynet Pictures
Kitajska igralka Zhang Ziyi, ki se je proslavila z vlogo v filmu Gejša, naj bi bila v resnici ena najdražjih prostitutk na svetu.

Kitajska policija naj bi vodila preiskavo proti igralki Zhang Ziyi, ki naj bi po pisanju nekega hongkonškega tabloida spala s številnimi kitajskimi politiki, za svoje spolne storitve pa računala precejšnje vsote. Zhang naj bi tako od leta 2004 do danes na tak način zaslužila 700 milijonov juanov oziroma 88 milijonov evrov. Nekdanji minister Bo Xilai naj bi ji na primer leta 2007 za tovrstne storitve velikodušno plačal šest milijonov juanov oziroma 760 tisoč evrov, ostalih desetkrat pa nekaj manj, še navaja portal Apple Daily.

Tiskovni predstavniki lepe Zhang so govorice nemudoma zanikali. "Prebrali smo te podle navedbe v hongkonškem Apple Dailyju. To je v nas vzbudilo globoko žalost," so navedli v izjavi za javnost. "Zhang je pretekli mesec dan in noč delala na snemanju filma The Grandmasters. Zakaj bi morala predana in odgovorna igralka prenašati tovrstno obrekovanje?" se še sprašujejo in dodajajo, da bodo stvar prenesli na sodišče ter našli odgovorne za klevete.

 

Komentarjev 5
  • Sandi Miladić 13:45 06.junij 2012.

    Dejte no fantje kolk ste vulgarni ;) :D heheheheehe :D

  • Avatar roksa
    roksa 18:53 31.maj 2012.

    Čepinka fafa đabe!!!!!

  • blopert1 17:25 31.maj 2012.

    Matematika na Zurnalovi strani:-na tak način zaslužila 70 milijonov juanov oziroma 88 milijonov evrov (ocitno je miljon juanov vreden več kot milijon evrov) .Nekaj vrstic za tem:-velikodušno plačal šest milijonov juanov oziroma 760 tisoč evrov ( tu ...prikaži več pa je milijon juanov vreden nekaj več kot 100000 evrov) Kaj majo tako inflacijo zaboga, al zurnalovi novinarji ne znate računati?