Magazin > VIP
21182 ogledov

George in Amal Clooney imata težave

george Clooney, amal clooney Profimedia
Par je poročen že deset let.

Kjer koli se pojavita Amal in George Clooney, izžarevata hollywoodski glamur in srečo. Tesni prijatelj para pa razkrivajo zasebne podrobnosti, ki kažejo, da za zidovi Clooneyjevih ne teče vedno vse gladko.

Vir blizu para je za ameriško izdajo "Closer Weekly" povedal, da je par zabredel v manjšo zakonsko krizo, saj Geroge in Amal težko usklajujeta družinsko in poslovno življenje, ker družina živi na različnih koncih sveta. Razpeta je med Londonom, New Yorkom in Nizozemsko, zato skupaj preživijo manj časa, kot bi si želeli.

Situacija bo kmalu postala še hujša. Kot odvetnica za človekove pravice Amal veliko dela v britanski prestolnici in v Haagu, kjer ima sedež Mednarodno kazensko sodišče. Njen mož pa bo spomladi 2025 debitiral na Broadwayu in bo zato veliko v New Yorku. "George in Amal sta zelo zaposlena, vendar si vzameta čas za posebne skupne trenutke," ugotavlja anonimni vir, ki tudi pravi, da "oba cenita romantične zmenke."

Amal in George bosta čez nekaj dni praznovala deseto obletnico poroke - Clooneyjeva sta se poročila 27. septembra 2014 v Benetkah. Njuno ljubezen je leta 2017 okronalo rojstvo dvojčkov, Elle in Alexandra. Par ima po svetu več nepremičnin, med drugim tudi v Italiji, Los Angelesu, Mehiki in Franciji. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.