Magazin > VIP
1753 ogledov

Gledalci jezni, ker je novinarka princu Harryju postavila to vprašanje

princ harry Profimedia
Pravijo, da to vprašanje ni bilo povezano s temo pogovora.

Princ Harry je v dokumentarnem filmu televizije ITV, Tabloids on Trial, spregovoril o svojem boju proti angleškemu tabloidnemu velikanu Mirror Group Newspapers, ki mu je prisluškoval. Harry je proti omenjeni skupini na sodišču zabeležil zmago, kako pa se bo iztekla njegova tožba proti časnikoma The Sun in Daily Mail, pa bo pokazala prihodnost.

Poleg njega so o neprimernih praksah tabloidov v dokumentarnem filmu spregovorili tudi igralec Hugh Grant, nogometnim zvezdnikom Paul Gascoigne in nekdanji premier Gordon Brown. Tabloids on Trial raziskuje nezakonite taktike zbiranja informacij, ki so jih uporabljali britanski mediji. Med drugim so znanim vdirali v telefone in jim prisluškovali. Harry je v filmu dejal, da se je zdelo, kot da so tabloidi, ki so natančno popisovali njegovo osebno življenje in škandale, še pred njim izvedeli določene stvari in je zato čutil "paranojo in strah".

Med pogovorom mu je novinarka Rebecca Barry postavila vprašanje o očetu in svakinji, ki trenutno bijeta boj za življenje. "Vaš oče in svakinja nista dobro. Mislim, da sta nas vse opomnila na to, da je življenje dragoceno. Ste kdaj pomislili: 'Ni vredno. Življenje je prekratko za te tožbe.'"

Harryja ja vprašanje presenetilo. Odgovoril je, da gre za dve povsem ločeni zadevi. Tako kot Harryju vprašanje ni bilo pogodu gledalcem. "Vprašanje, ki me je najbolj zmotilo!!! Zakaj je novinarko v to zvlekla Catherine in Karla?", "Ni bilo prav, da je ITV postavil to vprašanje. Prav nič ni bilo povezano s temo", se glasita dva od mnogih ogorčenih komentarjev na Instagramu. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.