Magazin > VIP
9492 ogledov

Gledalci ogorčeni: Tako so se v hrvaškem šovu odrezali Slovenci

damiano roi Facebook
Sinoči so v hrvaškem šovu Supertalent osupnili tudi slovenski umetniki …

Zmagovalka sedme sezone hrvaškega šova Supertalent je plesna skupina Transform Crew, v finalu pa je nastopil tudi slovenski glasbenik Damiano Roi in plesalki na drogu Duo Kamikazete. Kamikazete sta osvojili zadnje, 12. mesto, Roi pa osmo. Vsi trije pa so s svojim finalnim nastopom hrvaške žirante pustili odprtih ust. 

"Danes je vse mogoče, ampak to, kar si pripravil, je zvenelo fantastično in vsa čast ti," mu je za nastop čestitala žirantka, pevka Maja Šuput. Medtem ko sta Duo Kamikazete navdušili žiranta Davorja Bilmana, ki ju ni izpustil izpred oči. "Resnično super, bilo je močno, a hkrati elegantno in nežno. Zelo lepo, bravo," je povedal Davor in ju pohvalil, da je bil to njun najboljši nastop do sedaj, prav tako je bil navdušen tudi žirant Janko Popović, ki je povedal, da je bil to eden izmed najbolj impresivnih nastopov te sezone. 

Šov pa je veliko prahu dvignil predvsem zato, ker je veliko gledalcev prepričanih, da si zmagovalna plesna skupina ni zaslužila zmage in denarne nagrade v vrednosti 27 tisoč evrov. Menijo, da je bila skupina v prednosti zaradi velikega števila članov in da bi si zmago bolj zaslužil kdo drug. "Sramota od šova, vse je bilo že prej dogovorjeno," so se na družbenih omrežjih jezili številni razjarjeni Hrvatje, še piše portal 24Sata.

Komentarjev 3
  • blogcermumb 05:19 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:19 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • sam50 13:12 24.december 2019.

    Prav jim je,kaj se pa silijo tja,kamor nas ne marajo....

Sorodne novice