Magazin > VIP
3056 ogledov

Gostja poroke objavila neretuširano fotografijo Khloe in Kim Kardashian

kim kardasian, khloe kardashian Instagram
Žena britanskega politika Borisa Johnsona je delila posnetek sester Kardashian, ki ga lepotici ne bosta veseli.

Zrcale, zrcalce na steni povej, kdo uporablja najboljši filter v deželi tej ...  Mojstrici retuširanja Kim Kardashian in njena sestra Khloé Kardashian sta na tem seznamu na samem vrhu ... Na njunih družabnih omrežjih ne boste našli nelaskave fotografije ali posnetka brez filtra. Tako je bilo tudi med njunim nedavnim potovanjem v tujino.

Zvezdnici sta pred kratkim odpotovali v Indijo, kjer sta se udeležili poroke milijarderja Ananta Ambanija in Radhike Merchant. S slavja sta delili več posnetkov, na katerih sta bili seveda brezhibni.

Tam sta bila tudi britanski politik Boris Johnson in njegova soproga Carrie, ki se je Američankama verjetno zamerila. Na svojem Instagram profilu je namreč delila njuno neobdelano fotografijo. Ogledate si jo lahko v spodnji galeriji. 

Sledilce politikove žene je posnetek zabaval, navsezadnje sta bili Kim in Khloé na svojih kanalih videti veliko bolj glamurozni. "Več polnila kot filtra", "Iskreno povedano, sprva nisem prepoznal Khloé", sta le dva komentarja presenečenih uporabnikov Instagrama.

Kim so sicer po poroki močno kritizirali, ker se ni dovolj dobro pozanimala o običajih. Oblekla je rdeč sari, kar je velika napaka. Rdeča kot barva sreče je namreč rezervirana le za nevesto. 

Na poroki je sicer mrgolelo znanih obrazov. Med drugim so prišli Nick Jonas in njegova 41-letna žena Priyanka Chopra, pevka Rihanna in pevec Justin Bieber, ki sta navdušila z zasebnimi koncerti.

 

Komentarjev 1
  • Lion0077 07:02 23.julij 2024.

    Kako boš lep, če ti mozek ne deluje????