Magazin > VIP
1673 ogledov

Grozen večer se je za tega znanega Slovenca končal z zaroko

mic melanšek Instagram
Paru čestitamo!

Podjetnik, popotnik, marketinški strokovnjak in soustanovitelj uspešnega podjetja s personaliziranimi knjigami Mali junaki Mic Melanšek se je zaročil. Veselo novico je na Instagramu delila njegova bodoča soproga Katka, ki je ob tem razkrila, da se tisti večer sicer ni začel najbolj romantično ... "Ob 18. uri sva čistila narkomanske igle iz garaže, ob 19. uri sva tuširala vsak svojega otroka, ker sta pridelala presenečenje v hlače/plenice (!!) in ob 19.30 sva se zaročila. Poseben dan," je zapisala in razložila, da so jima vlomili v garažo.

Ko sta vse pospravila in sta se otroka vrnila domov, je Mic oznanil, da ima presenečenje, zato naj se usedejo na kavč in zaprejo oči. "In jaz sem bila prepričana, da bomo slavnostno pojedli tisto prvo ogromno jagodo z vrta. Otroka sta res dobila jagodo, jaz pa škatlico. In lepše ne bi moglo biti. Doma, obkrožena z najljubšimi."

Mic in njegov poslovni partner Rado Daradan sta sicer dokaz, da se pogum res obrestuje. Zvezdnici Khloe Kardashian sta leta 2019, ko je njena hčerka True praznovala rojstni dan, poslala personalizirano knjigo. Zvezdnici je bilo darilo očitno zelo všeč, saj ga je objavila na Instagramu. Kaj je zapisala, si lahko preberete TUKAJ.

Personalizirane knjige so očitno zelo priljubljeno darilo. Na spletni strani podjetja piše, da so prodali že več kot tri milijone izvodov.

 

Komentarjev 1
  • Pierre 14:13 31.maj 2024.

    Hu de fak ar Mic end Katka????