Magazin > VIP
22 ogledov

Grozi ji z objavo golih fotografij

Britney trdi, da na fotografijah ni ona. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Nekdanji varnostnik Britney Spears, ki pevko toži zaradi spolnega nadlegovanja, pravi, da ima dokaze, da ga je res nadlegovala. Njegovo orožje so pevkine gole fotografije, ki mu jih je pošiljala.

Fernando Flores, ki je za Britney delal kratek čas leta 2008, zvezdnico obtožuje zlorabe njenih otrok, njega pa naj bi spolno nadlegovala. Vse skupaj se bo kmalu preselilo v sodne dvorane, kjer bo Fernando sodnici postregel z zanimivimi dokazi.

 

Po njegovih besedah naj bi mu 29-letna zvezdnica med zapeljevanjem in spogledovanjem večkrat poslala tudi svoje gole fotografije, ki jih je Fernando pridno shranjeval. In prav s temi bo na sodišču poskušal doseči zmago. "Gre za zelo eksplicitne fotografije, ki bodo zagotovo šokirale njene oboževalce," je razkril njegov najbližji prijatelj.

 

Ima dokaze, da gre res za Britney

Fernando se je na morebitna obtoževanja, da gre za fotomontažo, že pripravil. "Ima dokaze, da je oseba na fotografijah Britney Spears," je še povedal vir in dodal, da ima pop princeska na posnetkih fotoaparat med nogami. "Na nekaterih je v zapeljivem perilu, na nekaterih pa je popolnoma gola."

 

Britney se je na Fernandove grožnje že odzvala in zanikala, da mu je poslala takšne fotografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.