Magazin > VIP
3272 ogledov

Grozljive fotografije zvezdnice po šesti ritidektomiji

Katie Price
1/8
Profimedia
Za njo je že več kot 20 lepotnih posegov.

Najbolj razvpito britansko starleto Katie Price, ki okreva po nedavnem šestem liftingu obraza, so paparaci z močno podplutim obrazom ujeli v Turčiji. Poseg naj bi jo stal več kot 10 tisoč evrov, kljub še svežim brazgotinam pa se ni odpovedala uživanju na soncu. 

456-letna bujna britanska manekenka in resničnostna zvezdnica se je še lansko leto pritoževala, da je po zadnjem, sedemnajstem povečanju oprsja, v agoniji in nezadovoljna, saj so trenutno še bolj "izmaličene". Priceova je svojo zgodbo z lepotnimi posegi začela leta 1998, ko je prvič šla pod nož, da bi si povečala oprsje. Leta 1999, ko je bila znana kot Jordan, je ponovno povečala prsi, takrat je dosegla velikost 32 D, leto kasneje pa celo velikost 32 G. Ko je leta 2007 spoznala svojega prvega moža, si je oprsje dala zmanjšati, a se je čez nekaj let odločila za ponovno povečanje. 

Po razhodu z bivšim zaročencem Carlom Woodsom, s katerim sta se razšla leta 2022, se je Priceova odločila, da je čas za ponovno povečanje oprsja. Čeprav jih je pokazala že na številnih snemanjih, ji bujno oprsje povzroča nemalo težav. Moti jo predvsem to, ker je preveliko za njeno drobno telo, zato jo ves čas tudi boli hrbet – je lani povedal vir, ki trdi, da Priceova ponoči ne spi, ker se ne more udobno namestiti, zato se pogosto sprašuje, ali res potrebuje tako bujno oprsje. Do vsega tega je pripeljala njena želja, da postane lastnica največjih prsi v Veliki Britaniji. 

A težave z oprsjem je niso odvrnile od novih lepotnih operacij, lani si je privoščila kar tri posege. Na belgijski kliniki je opravila operacijo nosu, dvig ustnic in popravila trebušček. 

Lepotica pa ima tudi druge, bolj resne skrbi. Januarja 2021 se je po več težavah s sinom odločila, da ga prepusti v popolno oskrbo posebnemu zavodu. Sin Harvey, ki ima trenutno 21 let, trpi zaradi številnih zdravstvenih težav - boleha namreč za Prader-Willijevim sindromom, zaradi katerega je tudi delno slep in čustveno nestabilen, ima tudi motnjo koncentracije in ogromen apetit, zaradi katerega tehta čez 180 kilogramov. V zavodu se uči samostojnosti in novih veščin.

Takrat je zvezdnica britanskim tabloidom povedala: "Ko pomislim, da ga ne bom videla vsak dan, mi ni lahko, a moram misli na to, kaj je zanj najboljše in ostati pozitivna, saj si ne želim, da bi mislil, da se ga želim samo znebiti.” Marca je bila s sinom opažena med pohajkovanjem v angleškem mestu Brighton, kjer sta obiskala lepotni salon. Katie je bila slikana, kako sinu pomaga sezuti čevlje in mu s tem zagotovo dokazala, da ji je mar, da ga ima rada in da se ga ne želi samo znebiti.

 

Komentarjev 4
  • BenX 10:46 13.avgust 2024.

    "456-letna bujna britanska manekenka...“ Priznam, nebi ji prisodil več kot 300. Maksimalno 320.

  • Nevica 09:58 13.avgust 2024.

    456 let je pa kar precej. Iskrene čestitke kirurgu!

Sorodne novice