Magazin > VIP
4 ogledov

Halle Berry že tretjič pred oltar

halle berry, oliver martinez Žurnal24 main
Božično-novoletni prazniki so se v Hollywoodu preimenovali kar v diamantne. Zarokam namreč ni videti konca. Med prazniki je pokleknil tudi Olivier Martinez.

Halle Berry se bo že tretjič sprehodila do oltarja, tokrat s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom. Oliver je namreč med prazniki pokleknil pred Halle, s katero sta svojo zvezo javno oznanila jeseni leta 2010. Igralec se je izkazal z unikatnim prstanom, ki ga krasijo smaragdi in diamanti.

Za Halle bo to že tretji zakon. Prvič se je poročila leta 1993 s košarkarjem Davidom Justiceom, drugič pa leta 2003 s pevcem Ericom Benétom. Iz zveze z manekenom Gabrielom Aubryjem ima triletno hčerko Nahlo. Olivier Martinez pa je posteljo dolga leta delil s Kylie Minogue. Vir je zaupal, da je Halle skoraj že obupala nad poročenim življenjem, vendar Olivierju zelo zaupa in se ob njem počuti varno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.