Magazin > VIP
9155 ogledov

"Harry in Meghan sta bila že pri odvetniku"

meghan markle, princ harry Profimedia
Ali njuno življenje res razpada?

Vojvodinji Meghan (42) je pomembno, kakšen vtis daje v javnosti. Nagnjena je k popolnosti, zato jo verjetno boli, kadar so mediji polni negativnih vesti o njenem življenju. Te se v zadnjem času sučejo predvsem okoli njenega moža, princa Harryja (39), ki naj bi se v ZDA že na smrt dolgočasil. Vsaj tako meni kraljevi strokovnjak Tom Quinn.

"Prvih šest mesecev v ZDA so se Harryju zdeli še vznemirljivi, a glamurja ni več," pravi strokovnjak. "Ne glede na to, kako velik je vrt v Montecitu, dela ni veliko, če nimaš nobenih veščin in si vajen plačevati ljudem za kuhanje, čiščenje in vrtnarjenje," je še dodal Quinn.

Bolje gre vojvodinji. Ona je vsaj v svojem »naravnem okolju«, še poudarja avtor. Nekdanja igralka uživa na gala prireditvah z zvezdniki, njen mož pa ob njej vse bolj tone v ozadje. Morda zato, ker se boji, da bi pritegnil preveč pozornosti. Navsezadnje še vedno ni jasno, ali bo princ Harry smel ostati v ZDA.

"Najela sta odvetnika, ki jima svetuje," trdi Quinn. Par menda skrbi, da bo Donald Trump zmagal na volitvah. "Če zmaga, bi princu Harryju lahko preklicali vizum," pojasnjuje strokovnjak. Znano je, da zakonca Sussex ne podpirata Trumpa in ta antipatija je obojestranska. Trump je v preteklosti že povedal, da je na Meghaninega moža vrgel oko in da želi preveriti, ali je Harry v vlogi za vizum lagal o uživanju mamil. Princ menda ni pričakoval težav. Šele uči se, da v ZDA nima takšnih privilegijev kot doma. 

Če se bo res moral vrniti v Anglijo, bo to za par pomenil hud udarec, kajti za Meghan vrnitev na Otok ne pride v poštev. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.