Magazin > VIP
1142 ogledov

Harry in Meghan: Ta grdi vzdevek so jima nadeli prijatelji

meghan markle, prince harry Profimedia
Distancirali so se od njiju.

Britanski prijatelji vojvode Harryja in vojvodinje Meghan se vse bolj distancirajo od para, kar se kaže tudi tako, da ne dobivata vabil na pomembne dogodke. Kot poroča Express, so jima nadeli celo vzdevek - nepovabljenca. Hud udarec za Meghan in Harryja, ki sta, kot kaže, na Otoku izgubila še zadnjo podporo. Po zloglasnem intervjuju za Oprah, v katerem sta popljuvala monarhijo in tudi nekatere družinske člane, jima je celo britanska javnost obrnila hrbet. Največjo zamero do Harryja menda goji William, tudi zato, ker je v svoji knjigi Spare udrihal po Kate.

Po navedbah vira se v londonski visoki družbi govori, da Harry in Meghan njuni znanci namenoma ne dajejo na seznam svojih gostov, ker se bojijo, da bi njuna prisotnost tudi nanje vrgla slabo luč. "Harry in Meghan sta zaradi razkola s kraljevo družino umaknjena s seznamov gostov na porokah prijateljev in drugih dogodkih," trdi poznavalec.

Še vedno se ne ve, ali je Harry dobil povabilo na poroko 33-letnega Hugha Grosvenorja. Sedmi vojvoda Westminstrski je bil eden od Harryjevih najbližjih prijateljev in celo boter Harryjevega sina Archieja. Nekateri pravijo, da ga ni, drugi pa trdijo, da Harry ni želel priti, ko je izvedel, da bo na poroki William. "Bilo je veliko zmede glede tega, ali je bil (Harry) povabljen ali je povabilo zavrnil," je dejal vir.

Kakor koli že, dejstvo je, da se nihče ne želi zameriti kraljevi družini. "Obstajajo resni strahovi, da bo družina izključena iz družabnega življenja, če bi zakonca Sussex povabila na poroko ali krst," pravijo. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.