Magazin > VIP
11372 ogledov

Harry in Meghan zavrnila veliko čast: Tega njun otrok ne bo imel

princ harry, meghan markle
Harry in Meghan sta sprejela pogumno odločitev.

Vojvoda in vojvodinja Sussexa, Harry in Meghan, se še vedno nahajata na prvem skupnem obisku v tujini. Izbrala sta Novo Zelandijo, Fidži, otok Tonga in Avstralijo, kjer potekajo igre Invictus Games 2018, ki so Harryju zelo pri srcu. Na njih namreč tekmujejo vojni veterani. 

V Avstraliji je par svetu razkril tudi novico, da pričakujeta prvega otroka. Njun urnik je zelo natrpan in četudi se je imela Meghan namen udeležiti vseh dogodkov, je morala spoznati, da nosečnost terja svoj davek. Aktivnosti je lepotica zato omejila. 

Je pa Harry veselo govoril o noseči ženi in tudi o svojih željah. Oboževalcem je med snidenjem razkril, da si želi hčerke. Par spola verjetno še ne pozna, svet pa bo za otrokov spol verjetno izvedel šele spomladi, ko bo vojvodinja rodila.

Je pa kraljevi par že sprejel pomembno odločitev. Da bi lahko živel čim bolj normalno življenje, njun otrok ne bo nosil kraljevega naziva. Za ta korak se je odločila tudi Harryjeva teta Anne in tako hčerko Zaro in sina Phillippa odrešila vseh kraljevih odgovornosti.

Do spomladi pa se ne bo ugibalo le o otrokovem spolu, ampak tudi imenu. Mnogi menijo, da se bo Harry poklonil materi in svojo hčerko poimenoval Diana. Nemška poznavalka kronanih glav Patricia Riekel ne verjame, da se bo to zgodilo. »Otroku bi s tem imenom naložila zelo veliko pričakovanj. Diana bosta morda izbrala za eno od dodatnih imen,« meni.

To je storil tudi William. Polno ime princese Charlotte je Charlotte Elizabeth Diana.

Drama v zraku

Izlet v Tongo, ki sta ga zakonca obiskala v teh dneh, pa ni minil brez zapletov. Ob vrnitvi iz Tonga v Avstralijo se je pred pristankom odvila cela drama. Pilot namreč ni mogel varno pristati, saj se je na pisti drugo letalo zelo dolgo pripravljalo k vzletu, zato se je odločil, da pristanek prekine in naredi še en krog okoli letališča. A Meg in Harryju to očitno ni pokvarilo vzdušja, saj sta ob pristanku iz letala prišla nasmejana do ušes.

Komentarjev 2
  • Snežinko 11:31 26.oktober 2018.

    Hvalabogu vsaj eden, ki je normalen na tem otoku! Kralji, princese itd...sodijo v pravljice, ne v današnji realni svet. Vsi vedo, da so ti butasti in retardirani nazivi samo še magnet za denar in nič drugega.

Sorodne novice