Magazin > VIP
39 ogledov

Harry prvi britanski žurer

Princ Harry ima velikokrat težave z ravnotežjem. Žurnal24 main
Princ Harry, čeprav šele tretji v vrsti za britanski prestol, je vendarle dobil krono. Razglašen je bil za kralja britanske zabavne scene.

Vodilni organizator zabav na Otoku, družba Confex, je v obrazložitvi naziva zapisala, da je princ nenehno opažen v najuglednejših klubih in barih, nikoli mu ni treba čakati v vrsti in vedno ima za seboj "konvoj" lepih ljudi.

Podjetje je 23-letnega princa, ki ima za seboj že kar nekaj afer, povezanih z živahnim načinom življenja, za žurerja leta izbrala na osnovi ankete med 500 zaposlenimi. Zanimivo bi bilo vedeti, kaj bodo na naslov porekli v njegovi družini, še zlasti babica kraljica Elizabeta II.

London prestolnica zabave
Po navedbah direktorja podjetja Confex Duncana Reida so imeli klubi in drugi organizatorji zabav v Veliki Britaniji v letu 2007 trideset milijard evrov prihodkov, pri tem pa so "uporabili" 35 milijonov steklenic šampanjca. London naj bi bil že dolgo svetovna prestolnica zabave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.