Magazin > VIP
26438 ogledov

"Harry se bo sam vrnil v Anglijo"

princ harry Profimedia
Črne napovedi za mlajšega sina kralja Karla.

Po mnenju kraljevega poznavalca Huga Vickersa (72) se bo princ Harry (39) nekega dne vrnil v Anglijo – a brez svoje žene, vojvodinje Meghan (42). 

"Mislim, da bo prišel domov," je za The Sun povedal 72-letnik. Na vprašanje, ali se bo Harry vrnil brez Meghan, je Vickers jasno odgovoril: "Da, mislim da!"

Zakonca Sussex sta se kraljevi družini zamerila, ker sta v pogovoru s kraljico pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, povedala nekaj krepkih na račun Firme, se pravi monarhije. Med drugim Meghan nihče ni želel pomagati, ko je imela zaradi pritiska medijev samomorilske misli. Odnos med Harryjem in družino se še vedno ni otoplil, v desetih letih pa se lahko marsikaj spremeni – morda tudi zakon Harryja in Meghan. "Osebno mislim, da ga zelo skrbi, da bi izgubil Meghan," pravi strokovnjak. "In če sem iskren, se zdi, da se je nekoliko boji."

Slednje je tudi razlog, da vrnitev v Anglijo pod streho Sussexov še ni tema, čeprav Harry zaradi trenutne situacije po poročanju “Closer” zelo trpi. Insajder razkriva, da je bilo Harryju žal, da ni bil na rojstnodnevni paradi, ki so jo priredili kralju v čast. "Naredil bi vse, da bi bil povabljen, prišel bi celo sam," je povedal vir in dodal: "To, kako so mu obrnili hrbet, mu je zlomilo srce."

"Razmišljata le o denarju"

O paru se je razgovorila tudi poznavalka dvora Angela Levin. Meghan se drži sloves ženske, ki živi za moč in denar. Bila je prepričana, da so se ji s poroko s Harryjem odprla vsa vrata, a ni bilo tako. Po odhodu v ZDA je paru padla priljubljenost. To je s seboj prineslo tudi finančne posledice. Spotify je z njima zaradi neuspešnih podkastov prekinil sodelovanje, nekih večjih novih ponudb pa Harry in Meghan še nista dobila. 

Par po besedah Levin zato zagrabi vsako priložnost za zaslužek. "Na žalost princ Harry in vojvodinja Meghan privolita v vse, kar jima prinaša denar. Zanima ju le denar, manj pa ljudje," pravi. Harry se je včasih obnašal drugače ... "Ko sem pisala njegovo biografijo in ga spremljala, je bil odličen z bivšimi vojaki." Lastnost, ki si je vojvodinja Meghan po mnenju strokovnjakinje ne more lastiti. "Bil je čudovit, Meghan pa je zelo nerodna. S takšnimi ljudmi se ni navajena pogovarjati in mislim, da si tega tudi ne želi." Po besedah avtorice se Meghan tudi s Kate ne more primerjati. Po njenem mnenju ji manjkajo empatija, srčnost in toplina. "William in Kate bi rada pomagala. Delata za druge in ne v svojo korist," je poudarila.

Komentarjev 3
  • Kmodri_ 16:55 13.julij 2024.

    Zgleda, da jima balkanske navade blizu! Delec seže Balkan!

  • Pierre 14:41 13.julij 2024.

    Naj pride v Slovenijo!!!!

  • 4krogci 09:11 13.julij 2024.

    Nekega dne ; mislim ; mislim da sam,…. Ah ja 😂😂😂