Magazin > VIP
28 ogledov

Hasselhoff trdi, da lahko zdravi bolne

David pravi, da je njegova pozitivna energija tista, ki tako dobro vpliva na lju Žurnal24 main
Igralec David Hasselhoff je medijem razkril, da ima "nadnaravno zdravilno moč" in da je ozdravil že tisoč ljudi.

Zvezdnik je v intervjuju za britanski časnik The Sun razkril, da je s svojo zdravilno močjo iz kome nekoč zbudil nekega dečka. Pri tem naj bi mu pomagal Davidov slavni lik iz serije Vitez za volanom. "Prednost šovbiznisa je prav v tem, da lahko za roko držim dečka, ki umira. Pomagal sem mu tako, da sem mu posnel videoposnetek," je pojasnil 58-letni igralec. "Na njem sem mu rekel: 'Hej, tukaj Michael Knight. Daj, zbudi se! Zbudi se!'"

 

In čeprav se Davidova zgodba zdi malce neverjetna, naj bi prav posnetek fantka zbudil iz kome. "Nekega dne so me poklicali iz bolnišnice in mi dejali, da se je po predvajanju mojega posnetka zbudil. Bil sem čisto vzhičen!"

 

V intervjuju je povedal, da se mu podobne stvari dogajajo zelo pogosto, saj ima po lastnih besedah posebno zdravilno moč. "Nočem zveneti pocukrano, a to se mi redno dogaja, v podobni situaciji sem se znašel že vsaj tisočkrat. Na ljudi znam vplivati zelo pozitivno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.