Magazin > VIP
28977 ogledov

Hčerka Ivane Šundov zrasla v lepotico, že dela kot model

Ivana Šundov Saša Despot
Se sploh ne čudimo, da to jabolko ni padlo daleč od drevesa.

Ivana Šundov še danes velja za eno najlepših znanih Slovenk. In čeprav je že pred dvema desetletjema zaradi ljubezni odšla v Zagreb, se še vedno pogosto vrača v Slovenijo, tako poslovno kot zasebno. Danes je lastnica agencije, še vedno pa se ukvarja tudi z vodenjem prireditev in dogodkov. 

Čeprav se njen zakon ni končal srečno, je s hčerkama Niko in Zaro ostala v Zagrebu. Čeprav je od njene ločitve minilo že 10 let, je lansko leto za Obraze povedala. "Precej dolgo se nisem odločila za ta korak, ker sem mislila, da je za hčerki bolje, da odraščata v družini, najbolj pa sem slepila samo sebe, da je in da bo vse v redu ..." je povedala in dodala: "Življenje pa teče, ni generalna vaja. Zdaj se mi zdi, da je bila to 'prapreteklost', nekaj, o čemer bi lahko napisala knjigo, toda želim si in trudim se živeti v sedanjosti, ne želim si več podoživljati tega."

Ivana hčerk že dolgo ne izpostavlja javnosti, a je tokrat naredila izjemo in pokazala, da jabolko ni padlo daleč od drevesa. Njena najmlajša je namreč prava lepotica, ki gre po maminih stopinjah in je že prisotna v medijih. Kot model je sodelovala pri zelo znani oglasni kampanji, Ivana pa je ob tem na Facebooku zapisala: "Običajno ne objavljam svojih deklet ... Z nekaj izjemami. Vidim pa, da starši to pogosto počnejo, zato bom tudi jaz po dolgem času naredila majhno izjemo. Upam, da ne bo jezna name. Moja mlajša." 

Fotografije Ivanine prekrasne hčerke si lahko ogledate TUKAJ. 

Ivana Šundov | Avtor: Facebook Facebook

Verjetno je Ivana še toliko bolj ponosna, da sta njeni hčerki danes tako uspešni, saj ju je večinoma vzgajala sama, kot je za Žurnal24 povedala pred leti: "Drugače je, če se partnerja ločita zrelo in glede vzgoje sodelujeta. Takrat neko zavetje, kljub vsemu, čutijo tudi otroci. Pri nas sploh ni tako. Punci sta pri meni ves čas in tako tudi bo. Veliko se ukvarjam z njima, tudi kuham jima še vedno vsak dan. V Ameriki, na primer, na ločitev drugače gledajo, ta izraz srečno do konca dni vidijo drugače in se tudi trikrat poročijo, če pač ne gre prvič in drugič. Če ne gre, ne gre in je bolje, da se razideš. Naša mentaliteta pa je še vedno taka, da ljudje v zakonih vztrajajo ne glede na vse. Meni ni žal, tako je prav. Iz tega zakona sem dobila dve čudoviti deklici in tako tudi gledam na vse skupaj."

Komentarjev 15
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:36 22.avgust 2024.

    Upam, da se deklica ne bo iznakazila kot mama, ki je kot slabo narejena voščena lutka.

  • radovednica 11:33 22.avgust 2024.

    Mati s čefurskim ksihtom, tamala, pa vsaj kar vidiš na fotografijah, tipična južnobalkanska "ponujačica", ciganica. Sicer naj pa vsi kar tam čez Kolpo in Sotlo ostanejo. Takšnih je v Sloveniji že zdaj mnogo preveč.

  • dr3k 11:31 22.avgust 2024.

    A to je kakšna hrvaška zvezdnica? Ali zakaj točno potem piše v srbohrvaškem jeziku?

Sorodne novice