Magazin > VIP
7709 ogledov

Hčerka princa Edwarda: Nastop, ki je mnoge razburil

lady louise Profimedia
Smilila se jim je.

V Londonu se je v soboto odvila tradicionalna parada v počastitev rojstnega dne kralja Karla III. in čeprav je bilo veliko oči ob tej priložnosti usmerjenih v princeso Kate, ki se je po dolgem času spet pokazala v javnosti, je mnogim v oči padla tudi Lady Louise, hčerka princa Edwarda, za katero pravijo, da je bila najljubša vnukinja kraljice Elizabete. Pa ne le kraljičina. Tudi princu Philipu je bila zelo pri srcu. Njej je leta 2021, ko je umrl, zapusti svoje največje bogastvo. Več o tem TUKAJ.

Če bi bila kraljica še živa, bi bila po sobotni paradi verjetno tako zgrožena kot nekateri gledalci, ki se jim je 20-letnica močno zasmilila. Bila je namreč edina, ki med vožnjo po ulicah Londona ni sedela pod streho oziroma je sedela v kočiji, ki je bila le delno pokrita, zato jo je ujel dež. 

"O, ne. Spustite streho. Lady Louise je potegnila za kratko", "Lady Louise je izpostavljena elementom", "Vojvoda Kenta je star 88 let. Mogoče se je Louise odločila, da se namesto njega usede na dež", se je glasilo le nekaj komentarjev zaskrbljenih gledalcev. 

Ko je začelo močneje deževati, pa sta se vojvoda Kenta in Louisina mama malce stisnila in pod streho naredila še prostor zanjo ...

 

Komentarjev 1
  • Pierre 16:37 18.junij 2024.

    Je bla izpostavljena ''elementom''. Jebenti, kot da nimamo slovenskega izraza!!!!!! Sicer pa BMK.