Magazin > VIP
2272 ogledov

Hčerkica pokojnega Marka Grilca: Kljub tragediji zapisala tako lepo stvar

Nina Grilc Saša Despot
Nina pravi, da ne želi, da tragedija, ki se jim je zgodila, opredeljuje njihovo prihodnost.

Nina Grilc, podjetnica, športnica, mama in vdova našega pokojnega vrhunskega deskarja na snegu Marka Grilca, ki je v tragični nesreči preminil novembra 2021, je v podcastu Under dog Jureta Laharnarja spregovorila o trenutku, ko je vedela, da je kljub tragediji, v redu. Ko jo je Jure ob začetku opisal s krasnimi pridevniki, se mu je Nina zahvalila in povedala prelepo anekdoto, ki vam bo orosila oči. 

"Vedno mi je toplo pri srcu, ko slišim, da je vseeno v vsem tem nekaj pozitivnega. Prva misel, ko sem ostala sama z otroki, je bila, da smo imeli to popolno družino, vse je bilo super, vse je bilo top in nato se ti čez noč vse podre in kaj sedaj. En tak trenutek, ko sem tudi jaz začutila, ok, v redu si, delaš nekaj prav, je bil, ko je moja srednja hčerka napisala pismo in mi ga pustila. Gor je pisalo: 'Moja družina je najlepša družina.' In mi je bilo tako 'uau'. Oni ne vidijo, da se jim je vse podrlo. Seveda so izgubili eno zelo pomembno osebo, ampak še vedno pa vidijo to celico kot nekaj zelo lepega. To imam sedaj nalepljeno na steni in mi je vsak dan opomnik, da tudi, če ni vse popolno, v narekovajih, je še vedno lahko lepo in dobro," je povedala Nina, ki ima z Markom tri otroke, najmlajšo je rodila tri tedne po njegovi smrti. 

Kaj vse je povedala v poglobljenem podkastu, lahko prisluhnete spodaj. Na Juretovo neposredno vprašanje, kaj bi danes povedala svojemu Marku, pa je dodala: "Da naj me počaka, kjerkoli je."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice