Magazin > VIP
30 ogledov

Heidi in Spencer bankrotirala

Heidi Montag in Spencer Pratt (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Heidi Montag in njen soprog Spencer Pratt, znana ameriška resničnostna zvezdnika, sta ves svoj denar zapravila za obleke in lepotne operacije.

Heidi Montag in njen soprog Spencer Pratt sta željna slave in denarja nastopila v resničnostnem šovu Hollywoodski griči (The Hills) in mislila, da se bosta lahko s petimi minutami slave večno preživljala. Izkazalo se je, da sta se hudo zmotila, saj sta pred kratkim bankrotirala. Ker si ne moreta privoščiti niti lastnega stanovanja, sta se preselila k Spencerjevim staršem.

Bankrot sta priznala po tem, ko sta želela medijem prodati fotografije svojega lažnega razhoda. "Ugotovila sva, da sva potrošila vse adute. Da nisva več tako popularna, sva se prvič zavedala, ko sva medijem želela prodati fotografije najinega kratkega premora," je povedal Spencer, ki je denar porabil za milijon dolarjev vredno garderobo, medtem ko je Heidi zapravila dva milijona dolarjev za svojo propadlo glasbeno kariero in lepotne operacije.

"Ni mi žal, a če bi čas zavrtela nazaj, nikoli ne bi zapravila toliko denarja za vse te operacije. Mislila sem, da investiram v sebe kot blagovno znamko, tako kot to počne Kim Kardashian, vendar sem se hudo precenila," je povedala Heidi, ki se je z možem še pred kratkim zabavala v najboljših klubih in jedla v luksuznih restavracijah, danes pa doma gledata filme in jesta mehiško hrano. Zavedata se, da bi lahko denar veliko bolje izkoristila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.