Magazin > VIP
20 ogledov

Heidi spregovorila o ločitvi

Heidi Klum GG/FameFlynet Pictures
Supermodel in voditeljica Heidi Klum je prvič spregovorila o svojem razpadu zakona s pevcem Sealom.

Lepa Heidi Klum z izjemo enega tvita konec januarja do zdaj še ni komentirala svojega razhoda s Sealom, s katerim sta bila poročena sedem let. Zdaj pa se je končno odločila spregovoriti, in sicer je za aprilsko številko revije Elle povedala, da se počuti, kot bi v njej divjal tornado, ki se še dodatno stopnjuje zaradi javnosti. "Vendar kakor težko že je, takšno je življenje," je povedala Heidi. "Včasih imaš občutek, kot bi te zadela žoga, vendar ne naravnost, da bi jo lahko ujel, ampak s strani v glavo, ko ne pričakuješ." Nekdanji Victorijin angelček je tudi povedal, da jo je ločitev zelo prizadela. "Nisem robot. Nisem iz kamna."

Sicer je nemška manekenka priznala, da sta imela v zakonu določene težave, ki pa sta jih obdržala zase. "Z javnostjo ne deliš vseh podrobnosti, temveč le tiste nekako najboljše," je pojasnila in dodala, da ne želi več govoriti o tem. "Želim iti naprej s svojim življenjem, družino, delom. Ljudem ni treba vedeti, kaj je kdo naredil," je nadaljevala. "Vsak par ima svoje vzpone in padce. Žal sva pod žarometi javnosti, zato so vzponi javni."

Nasprotno pa je bil Seal po njuni ločitvi precej zgovoren, vendar kot pravi Heidi, je odrasel človek. "Ne morem mu govoriti, kaj naj počne in česa ne." Par ima skupaj štiri otroke in Heidi bi jih rada obvarovala pred vsem. "Sem levinja. Sem mama štirih otrok in želim skrbeti za njih ter jih zaščititi. Ne želim govoriti niti o njih, ne o njemu, ne o sebi,“ je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.