Magazin > VIP
30 ogledov

Hollywood šokiran nad kozmetičarko

dawn daluise Facebook
Dawn DaLuise, kozmetičarka, ki so ji zaupali številni slavni, je najela poklicnega morilca, da bi se znebila konkurence.

V Hollywoodu mrgoli podjetnikov, ki želijo živeti ameriške sanje. Če ponujaš storitev, ki k tebi privabi slavne obraze, si tako rekoč zadel na lotu. To je tudi razlog, da je veliko lokalov v Los Angelesu ali New Yorku polepljenih z zvezdniškimi avtogrami. Zvezdniške stranke s sabo namreč prinesejo ogromno brezplačne reklame. Lastniki raznih podjetij bodo zato storili zelo veliko, da bi obdržali ali k sebi zvabili estradnike.

Kozmetičarka Dawn DaLuise pa je šla še korak dlje. Pred nekaj dnevi so jo aretirali, ker je najela morilca, da bi ubil Gabriela Suareza, njenega največjega konkurenta.

DaLuisova v Hollywoodu velja za eno izmed največjih strokovnjakinj za nego kože. V njenem salonu Skin Refinery naj bi vsak dan mrgolelo slavnih ljudi. Med njene stranke spadajo Jennifer Aniston, Sarah Michelle Gellar, Alicia Silverstone, Kyra Sedgwick in Christina Ricci. DaLuisova je na svoje stranke izjemno ponosna. Zelo rada naj bi poudarjala, čigave mozoljčke je že iztisnila in katere revije so o njej že pisale.

Ko je poleg njenega svoj salon odprl Suarez, se je Dawn zbala za stranke in najela poklicnega morilca, nekdanjega profesionalnega igralca ameriškega nogometa.

Svetlolaska je trenutno za zapahi. Pred sodnika bo stopila v petek.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.