Magazin > VIP
47317 ogledov

Hrvaški pevec šokiral: “Bivšo ženo sem prevaral z njenim bratom!”

Bojan Tomović facebook
“Odlično se poljublja,” je razkril.

Srbski Blic te dni poroča o zgodbi hrvaškega pevca Bojana Tomovića, ki je pred kratkim razkril, da je bivšo ženo prevaral z njenim bratom. “Sem, no, to je bil izziv, bivša žena je za to celo navijala. Oba sva bila stara 20 let, igrali smo se resnico in izziv in steklenica je bila usmerjena v naju. Žena naju je spodbujala k poljubu z jezikom,” je razkril Tomović. Pevec je kasneje priznal tudi, da se je njen brat odlično poljubljal.

Pevec je znan tudi po tem, da je zamenjal vero in mir našel v islamu. Preimenoval se je v Ammarja Mostrokola, kar v arabščini pomeni življenje. “Kljub svoji bolezni, za katero je značilno veliko število samomorov, se vsakič znova odločim za življenje,” je dodal pevec. Kmalu za tem si je Bojan premislil in se odločil, da ni dovolj dober, da bi bil musliman. “Muslimanski bratje, oprostite mi, vendar sem preveč umazan, da bi očrnil vašo najčistejšo vero. Nisem vreden tega, da bi bil dober musliman, zato sem spet v svojem malem začaranem krogu teme in depresije. Oprostite mi še enkrat …” je Tomović zapisal na družbenih omrežjih. 

Tomović, ki je postal slaven v začetku leta 2000, je v nekem trenutku popolnoma izginil iz javnega življenja. Kasneje je pojasnil, da boleha za bipolarno motnjo. “Diagnosticirali so mi bipolarno motnjo, ko sem bil star 30 let, torej pred 11 leti. Najprej sem mislil, da imam depresijo ali da sem samo tesnoben. Potem pa so moji družinski člani hodili na preglede in psihiatru opisovali moje vedenje, nakar je psihiater zaključil, da imam bipolarno motnjo. Z njim sem se na smrt skregal in šel k desetim drugim zdravnikom. Vsi so potrdili isto, to je doživljenjska bolezen in zato bom do konca življenja moral jemati zdravila,” je razkril pevec.

Bojan je marca preživel tudi poskus samomora, saj se je napil, kljub temu da je to ob sočasnem jemanju zdravil za bipolarno motnjo zelo odsvetovano. Posledično so ga oživljali in sprejet je bil v psihiatrično bolnišnico, saj so ocenili, da je šlo za poskus samomora. 

Tomović zase pravi, da je enostaven človek, ki za preživetje ne potrebuje veliko. “Denar služim z oddajanjem stanovanj v Budvi in od svojih pesmi,” je povedal Bojan, ki zaradi njegovih težav z zdravjem ne nastopa velikokrat. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • satir 14:52 03.junij 2024.

    ja danes nisi "in" če ga ne daš "in" kamor sicer ne spada.