Magazin > VIP
5306 ogledov

Igralcu Tadeju Pišku je dovolj, zadeve je vzel v svoje roke

Tadej Pišek POP TV
Igralec se zaveda problema, ki je v Sloveniji prisoten že od leta 2009.

Priljubljeni slovenski igralec Tadej Pišek, ki smo ga lahko spremljali tudi v seriji Reka ljubezni, ne bo več sedel križem rok. Meni, da je skrajni čas, da se naredi korak naprej v pomoč vsem prekarnim delavcem. "Gre za to, da se odpira nov program v Pionirskem domu, gre za projekt, ki bo v pomoč vsem prekarnim delavcem. Zavedamo se namreč velikega problema, ko celotna produkcija, ki ustvari svoj projekt s pomočjo denarnih sredstev, za katere zaprosi na razpisu, ne dobi odra v Ljubljani. In ker ni predstav, morajo denar vračati. Tukaj ne govorimo samo o igralcih, zadaj je veliko več, so kostumografi, literati, scenografi," je pojasnil za Žurnal24.

Z novim projektom, ki so ga zagnali s pomočjo Pionirskega doma, pa bo več svobodnih umetnikov dobilo možnost, da svoja dela predstavijo gledalcem. V okviru projekta jim bodo nudili tudi oglaševanje ter možnost, da se za ogled predstave odločijo tudi izobraževalne ustanove. "Sedaj šole dobivajo po tisoč raznih ponudb, ki romajo v smeti. Mi pa bomo te ponudbe združili in jih posredovali preko Pionirskega doma," je pojasnil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pišek (@tadej_pisek)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.