Magazin > VIP
1731 ogledov

Igralka po najavi, da se vrača na male zaslone, nepričakovano umrla

all my children Profimedia
Dočakala je le 51 let.

Igralka Esta TerBlanche, ki si je ime ustvarila z vlogami v limonadah, je umrla v starosti 52 let. Policijska preiskava še poteka, poročajo mediji. Njena družina je sporočila le, da je Esta nepričakovano umrla na svojem domu v Hollywoodu. Njena smrt je za vse velik šok. Lepotica je šele pred kratkim najavila, da bi se rada vrnila pred kamero.

Zdravstveno osebje domneva, da so posmrtne ostanke 51-letnice našli dan po njeni smrti. Njeno smrt je včeraj potrdila njena menedžerka Annie Spoliansky, in sicer v izjavi za People. "Zelo smo žalostni zaradi te novice. Esta je bila tako prijazna, ljubeča, radodarna in skrbna oseba. Tako zelo ji je bilo mar za vse ljudi in živali. Imela je veverice, ki jih je vsak dan hranila in za katere je skrbela, za svoje mačke je skrbela kot za svoje otroke," je povedala. 

Oglasila se je tudi njena tiskovna predstavnica, ki pravi: "Moje srce je zlomljeno. Vedno je bila in vedno bo čudovita duša, ki jo bom pogrešala vsak dan. Ponosna sem, da sem jo poznala, in ni bila le moja stranka, ampak tudi prijateljica. "

Igralka je bila najbolj znana po vlogi Gillian Andrassy v nadaljevanki All My Children, ki je bila nekoč izjemno priljubljena. Leta 2011 so jo po 41 letih ukinili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.