Magazin > VIP
11177 ogledov

Igralka si zagotovo ni želela, da te fotke pridejo v javnost

Kaley Cuoco
1/4
Profimedia
Paparaci v Los Angelesu spremljajo vsak njen premik.

Zvezdnica serije Veliki pokovci Kaley Cuoco se je odločila, da si privošči spomladansko osvežitev pričeske. Paparaci, ki jo spremljajo na vsakem koraku, so jo tokrat ujeli v enem izmed lepotnih salonov v Los Angelesu. Igralka, ki na obrazu ni nosila ličil, je imela pramene ovite v folijo. Na eni izmed fotografij se je obrnila proti paparacem in bila videti rahlo naveličana ter zaspana. Očitno je, da ima novinarjev, ki jih zanima vsak njen premik, že vrh glave in ni želela, da jo slikajo, medtem ko se med napornim urnikom posveča času zase. 

Igralka ima po novem v žepu 5,5 milijona dolarjev več, saj je nedavno prodala svojo vilo v Los Angelesu, ki jo je kupila od znanega igralca Taylorja Lautnerja za 5,25 milijona dolarjev. Kaley ima dobičkonosno ravnanje z nepremičninami v krvi, saj je njen oče Gary Cuoco nepremičninski agent in je znana po tem, da ves čas kupuje in prodaja svoje nepremičnine.

Nedavno je kupila tudi ogromni ranč, na katerem prebiva s svojim partnerjem Tomom Pelphreyjem in njuno enoletno hčerko Matildo, piše Daily Mail.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Nevica 17:26 05.maj 2024.

    Ena najboljših humorističnih nadaljevank, je pa dobro, če si toliko debilen, da poznaš vsaj osnove fizike in tudi vrsto ljudi, ki imajo zelo visok IQ. Če si v tem nulla, ne moreš razumeti tega humorja....

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:24 05.maj 2024.

    Veliki pokovci a se vi hecate?Kdo to gleda mora bit pa res debilen

Sorodne novice