Magazin > VIP
48 ogledov

Ima Adele raka na grlu?

MTV videonagrade 2011, Adele Reuters
Na spletu so se pojavile govorice, da ima britanska pevka, ki je pred dnevi odpovedala vse napovedane nastope za leto 2011, raka na grlu.

V petek je Adele odpovedala vse preostale napovedane nastope v letošnjem letu, saj se pripravlja na operacijo glasilk. "Globoko obžalujemo, da je bila Adele primorana odpovedati svoje preostale nastope v živo v letu 2011. Pripravlja se na operacijo, s katero si bo izboljšala trenutno stanje svojega grla in pričakuje popolno okrevanje,“ so objavili na njeni spletni strani. Zdravniki naj bi ji tudi naročili, da mora mirovati in si popolnoma opomoči, preden se obveže na kakršnekoli delovne obveznosti.

Včeraj pa so se na spletu pojavile govorice o tem, da naj bi pevka v resnici trpela za rakom na grlu. Njen tiskovni predstavnik je sicer le potrdil, da gre na operacijo, vendar pa so po besedah ameriškega specialista za ušesa, nos in grlo, dr. Reeneja Guptea verjetnosti, da ima Adele, ki je sicer strastna kadilka, raka na grlu, zelo majhne. "Čeprav kadi, je stara 23 let,“ je zapisal na svojem blogu po pojavu govoric. "In tudi če pokadi dve škatlici na dan in to počne že deset let, je skoraj nemogoče, da bi se ji pri tej starosti razvil rak na grlu.“

Adele se sicer že nekaj časa bojuje s težavami z glasom in je bila primorana odpovedati že junijsko turnejo po Ameriki zaradi laringitisa, nadalje pa je tudi septembra prestavila svoje nastope. Oktobra je grammyjeva nagrajenka na svojem blogu zapisala:"Petje je dobesedno moje življenje, moj hobi, moja ljubezen, moja svoboda in sedaj moje delo. Preprosto nimam izbire, kot da si temeljito in popolnoma opomorem, ali pa tvegam okvaro glasu za vedno.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.