Magazin > VIP
8207 ogledov

Ivanka Trump se je na poskus atentata odzvala s posnetkom matere

Donald in Ivanka Trump Profimedia
Po Melaniji se je oglasila še Ivanka.

Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je bil v soboto žrtev poskusa atentata. Med njegovim predvolilnim zborovanjem na podeželju Pensilvanije ga je poskušal ubiti 20-letni strelec in ga pri tem zadel v uho. Napadalca je tajna služba ubila, poleg njega je umrla še ena oseba, gasilec, ki je s telesom zaščitil svojo družino. 

Le nekaj ur po dogodku se je oglasila Melania Trump"Pošast, ki je mojega moža prepoznala kot nečloveški politični stroj, je poskušala preglasiti Donaldovo strast - njegov smeh, iznajdljivost, ljubezen do glasbe in navdih," je zapisala v izjavi, v kateri je še poudarila, da je ob tem dogodku spoznala, da je njeno življenje in življenje njunega sina Barrona na robu katastrofalnih sprememb. Obenem se je zahvalila tajnim agentom in policiji, ki so zavarovali Trumpa.

Na poskus atentata so se odzvali tudi Trumpovi starejši otroci. Ivanka se je ob tem spomnila na svojo pokojno mamo Ivano, ki je umrla 14. julija 2022. "Na današnji dan pred dvema letoma je umrla moja mama. Mislim, da je včeraj zvečer bdela nad očetom, ko so mu stregli po življenju. Vsak dan jo pogrešam in molim za varnost družine in prijateljev, ki jih je zapustila."

Da je bila Ivana Trumpov angel varuh, se strinja tudi Eric Trump. "Na današnji dan pred dvema letoma smo izgubili to neverjetno žensko! Ne dvomim, da je sinoči zviška pazila na mojega očeta - to je lahko bilo le božansko posredovanje ..."

"Zelo cenim izliv ljubezni in podpore mojemu očetu. Bogu hvala, da je varoval mojega očeta. Politično nasilje ni nikoli rešitev. Bog blagoslovi tajno službo in organe pregona, ki so neustrašno posredovali. Prosim vas, da v svoje molitve vključite tudi družine žrtev. Kot ste videli danes, je moj oče borec in se bo še naprej boril za vas in ZDA," pa je na X zapisala Tiffany Trump, ki se je Donaldu rodila v zakonu z Marlo Maples

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.