Magazin > VIP
23515 ogledov

Iz prve roke: Ta znana Slovenka bi se ves čas predajala mesenim užitkom!

luka korenčič, super par voyo.si
Luka v Super paru razkril intimno podrobnost partnerskega življenja.

Nedavno smo pisali o zelo drznih in čutnih fotografijah Ajde Špacapan, tekmovalke v Super paru, s katerimi je sledilcem sporočila naslednje: "Edina novoletna zaobljuba, ki jo bom sprejela, je ta, da bom bolj ljubila sebe, z besedami, mislimi, dejanji in naklonjenostjo. Ljubiti sebe ni sebično dejanje, je odgovornost, ki jo imamo do sebe in življenja," in "brez filtra, brez sramu, brez omejitev, brez. Sprejmite se, ljubice in spustite," ter "vračanje nazaj k čutenju in stiku s telesom je zame ključno za ohranjanje zdravja in dobrobiti. Ko prisluhnem telesu in njegovim procesom lahko zares prepoznam svoje avtentične potrebe in hotenja /.../."

Nič presenetljivega ni, da je s temi čutnimi boudoir fotografijami zapeljala svojega Luka, ki sta se drugače spoznala v podjetju, v katerem delata, njuno ljubezensko razmerje pa se je začelo, ko sta šla na Lukov vikend in tam skupaj ponoči po gozdu iskala Ajdinega izgubljenega psa. 

Luka pa je v zadnji epizodi Super para razkril intimno podrobnost njunega razmerja, rekel je namreč: "Tekom cele oddaje sem jaz spoznal, da tudi če sem ful utrujen in zmatran, tako fizično kot psihično, bo Ajda še zmeraj hotela seksati."

Ajda se je na to prisrčno nasmejala. Očitno je, da čutnost in strast njenih fotografij odseva tudi v resničnem življenju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
 • Avatar pantani
  pantani 06:42 06.junij 2023.

  Ker poden od članka!!!

 • Boschtjan Zupanchich 23:03 05.junij 2023.

  A se je revica ujela na Past pohote ? Pa saj še ni tako lepa, da bi bila lahko tako neumna, ... !!! ! !!! Ali pač je ... ? Obup !!! ! !!!

 • LolekinBolek 17:35 05.junij 2023.

  Baba potrebna, standardov pa nobenih.

Sorodne novice