Magazin > VIP
2027 ogledov

J.Lo in Affleck: Zvezdnik meni, da je za konec njunega zakona kriv FBI

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Je za konec res kriv škandal iz njene preteklosti?

Ameriški glasbeni producent in nekdanji izvršni direktor založbe Death Row Records, Suge Knight, ki trenutno prestaja več kot 20-letno zaporno kazen zaradi povzročitve prometne nesreče leta 2015, je v nekem podkastu izjavil, da je za konec Bennifer 2.0 kriv FBI, ki naj bi Benu Afflecku pokazal videe, ki so nastali med Diddyjevo hišno preiskavo.

Kot vemo, sta bila P. Diddy in Jennifer Lopez od leta 1999 do 2001 par. Diddy je sedaj obtožen spolnega napada in drugih zločinov, ki naj bi se zgodili tudi v tistem času. "Oni vdrejo  v Puffyjevo hišo in najdejo vse te videoposnetke, na katerih J. Lo počne to in ono," je dejal in javnost spomnil na streljanje v nočnem klubu leta 1999, v katero je bil vpleten Diddy. "Vemo, da je J. Lo lagala in rekla, da je bila pištola Shynova in ga poslala v zapor, mu uničila življenje, čeprav je vedela, da je Puffyjeva."

Knight je prepričan, da je FBI Afflecka pred objavo novice o hišni preiskavi posvaril. "V belem svetu spoštovanje pripada belcem. Prepričan sem, da so rekli: 'Želimo vam pokazati nekaj stvari o vaši ženi.'," je še dejal Knight, ki meni, da se je Affleckov pogled na ženo spremenil, ko je videl posneteke. "Prepričan sem, da sta se odločila za ločitev, ker je to človek, ki je imel dobro življenje. Odlični starši ne zapravijo veliko denarja. Ne kliče paparacev, živi svoje življenje, ima svojo ekipo. Vse tisto dodatno sranje je s sabo prinesla ona in zdaj se želi od tega umakniti.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.