Magazin > VIP
681 ogledov

J. Lo prvič iskreno o ločitvi: “To je bilo najtežje obdobje v mojem življenju”

Jennifer Lopez Profimedia
Zahtevo za ločitev je vložila avgusta.

Jennifer Lopez, ki se je pred kratkim ločila od igralca Bena Afflecka, se je v najnovejšem intervjuju za Interview magazine komičarki Nikki Glaser prvič iskreno odprla o ločitvi, pri tem pa je pazila, da ni omenjala imena svojega bivšega moža.

Zvezdnica je povedala, da je samska in trenutno ne išče življenjskega sopotnika. “Moram se naučiti biti sama s sabo. Mislila sem, da sem se tega naučila, a se nisem. To poletje sem si rekla, da moram biti sama. Želim si dokazati, da to zmorem. Ni mi žal niti sekunde. Čeprav sem skoraj obupala, sem vztrajala,” je povedala.

Glaserjeva jo je vprašala, ali je bil razhod težek. “Da, bilo je prekleto težko,” ji je iskreno odgovorila Lopezova. “Počutim se osamljeno, neznano, strašljivo, žalostno in obupano,” je priznala.

“Toda ko prideš v stik s temi občutki, si priznaš: ‘Te občutki me ne bodo ubili. Sposobna sem občutiti veselje in srečo povsem sama. To, da sem v zvezi, me ne definira. Ne morem iskati sreče v drugih ljudeh. Srečo moram imeti v sebi.’ Včasih sem rekla, da sem srečna oseba, vendar sem še vedno iskala nekaj, kar bi lahko izpolnil nekdo drug. Potem sem spoznala, da sem si pravzaprav dovolj,” je dodala.

Jennifer na ločitev gleda kot na še eno življenjsko lekcijo, od katere se je marsikaj naučila. V intervjuju se je dotaknila tudi negativnih komentarjev o ločitvi in razkrila, da jih lahko prenese, čeprav včasih bolijo, saj ni robot.

Poleti je zaradi ločitve odpovedala svojo poletno turnejo. “Vesela sem, da sem jo odpovedala, saj je bilo to res težko obdobje zame. Verjetno najtežje v mojem življenju, a tudi najboljše, saj sem morala delati na sebi,” je še razkrila.

Ben na drugi strani po ločitvi daje čisto drugačen vtis. Po ločitvi so ga prvič ujeli nasmejanega, privoščil pa si je tudi osvežitev videza, ki je presenetila mnoge. Več TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:04 10.oktober 2024.

    Orkan Milton divja po Floridi, 2,6 milijona gospodinjstev brez elektrike,to je bolj važno