Magazin > VIP
44 ogledov

Jackovi brezsrčni sestri

LaToya Janet Jackson Reuters
Nova biografija o Michaelu Jacksonu razkriva brezsrčnost njegovih sester.

Avtor Randall Sullivan trdi, da so Michaela Jacksona lahko pokopali šele, ko je njegova mlajša sestra Janet dobila nazaj polog za grob v višini 40 tisoč dolarjev (slabih 31 tisoč evrov). Pevca so pokopali tri mesece po njegovi smrti.

Še bolj neverjetna pa je zgodba o LaToyi. Ta je kmalu po bratovi smrti iz njegove hiše odnesla vreče z denarjem. "Grace Rwaramba (varuška Michaelovih otrok) je povedala, da je zvezdnik denar skrival v velikih vrečkah za smeti in pod preprogo. Varnostniki so videli, kako sta LaToya in njen partner vrečke za smeti skrila v garaži, nato pa trdila, da denarja ob njunem prihodu ni bilo več,“ Vanity Fair citira izseke iz biografije.

LaToya se s svojim bratom nikoli ni dobro razumela, zato njeno pohlepno dejanje nikogar zares ne preseneča. Knjiga pa je v slabi luči prikazala tudi Janet, kar je po svoje šokantno. Michael je namreč ves čas poudarjal, da je njegova najljubša sestra.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.