Magazin > VIP
48716 ogledov

Jana Morelj na robu solz sporočila žalostno novico

jana morelj Instagram
Razlog je njena hči.

Denis Avdić, Miha Deželak, Lara Tošić in Jana Morelj so se po vročem poletju vrnili pred mikrofone, spočiti in nasmejani. A že kaj kmalu je sledila ekskluzivna novica, ki je šokirala poslušalce. Jana Morelj, ki velja za eno naših najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, je namreč sporočila, da se po trinajstih letih poslavlja od Denis Avdić Showa!

"To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre hči Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako, da bo malo lažje," je razkrila Jana, ki se bo sedaj preselila v bolj rockovske vode. Več bo znano v petek.

Avdić, Deželak in Lara so ji dejali, da jo pri tej odločitvi podpirajo in bodo za vedno ostali dobri prijatelji. In kaj je Jani v trinajstih letih najbolj ostalo v spominu? "Vsi maratoni so se mi vtisnili v spomin. Predvsem bom izpostavila dobrodelni maraton tik po poplavah in vse akcije Deželak Junak. Bilo je toliko nepozabnih stvari. Vsak gost ti je nekaj dal, nekaj vzel, pustil pečat. Meni je dosti pomenilo to, da si je nekdo vzel čas za nas in bil z nami. Ampak veste, kaj je najboljše pri vsem skupaj? Da tudi tisti, ki so prišli k nam malce prestrašeni, zdolgočaseni, zaskrbljeni, vsi so od nas odšli veseli, navdušeni! /.../ Vsak je od nas odšel z nekim kovčkom dobre energije. Na vsakega smo pustili dober vtis in za vsakega smo poskrbeli, da je se pri nas dobro počutil, da je bil sprejet in je dobil pozornost. To mi je zelo pomembno, kar se tiče naših gostov. In tudi zato se vedno radi vračajo v našo družbo," je zaupala Jana, ki verjame, da bo šov še naprej uspešno nadaljeval svojo pot in ga čaka da še veliko uspešnih let. 

 

Komentarjev 11
  • Avatar jezeran
    jezeran 10:55 26.avgust 2024.

    Jo bo kokoš od Lare zamenjala, aja briga me, ne poslušam več Radia1.

  • 4krogci 10:05 26.avgust 2024.

    Koncno ena pametna od nje….

  • Grof 09:15 26.avgust 2024.

    Obžuje in joka, mu že ni dobro nastabila inštalacike, pa luta za drugim