Magazin > VIP
3186 ogledov

Jani Pavec o diagnozi še noče govoriti

Jani Pavec Saša Despot
Okrevanje bo trajalo dalj časa, pravi Jani Pavec.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je morala skupina Atomik Harmonik do nadaljnjega odpovedati vse nastope, ker naj bi pevca Janija Pavca zadela možganska kap. 

"V dvajsetih letih se je o meni marsikaj pisalo. Trenutno ne bi nič komentiral. Mi imamo koncerte ves čas in stvar lahko pade v vodo zaradi takšnih in drugačnih razlogov,” je bil takrat skrivnosten za Žurnal24. Za Lady sicer ni potrdil, da ga je zadela kap, je pa povedal, da bo okrevanje trajalo dalj časa. "Svojega zdravstvenega stanja za zdaj še ne želim komentirati in ga deliti z javnostjo, predvsem zaradi tega, ker prava diagnoza še ni jasna," je izjavil in dodal: "Zdaj že okrevam, bo pa to trajalo dlje časa."

Legendarna skupina Atomik Harmonik se je sicer na sceno vrnila leta 2022, takrat je Pavec povedal: "Punci sta na skupnem pikniku izrazili željo, meni se je zdela ideja posrečena, kljub temu da imam ogromno dela, Toni pa je bil tudi vesel, ko sem ga poklical, čeprav sedaj na Štajerskem živi čisto drugo življenje. Zanimivo, da mi je takoj po objavi začel zvoniti telefon in že maja se za nas začne res pestro prireditveno obdobje. Stil bo podoben, harmonika in preproste ljudske pesmi. 21. aprila predstavimo novo skladbo, posneli pa smo že kar nekaj novih.”

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.