Magazin > VIP
40706 ogledov

Je Jennifer Lopez v tem trenutku izvedela, kaj je naredil njen mož?

jennifer lopez, ben affleck Profimedia
Ben Affleck pospravil kovčke.

jennifer lopez, ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia
Ben Affleck in Jennifer Lopez že nekaj časa ne živita več pod eno streho, mediji pa sedaj poročajo, da je zvezdnik iz skupnega doma že odnesel vse svoje stvari. Izselil naj bi se, še preden se je Jennifer vrnila s potovanja po Evropi.

"Ben še naprej najema nepremičnino v Brentwoodu. Tam je že približno dva meseca. Zdi se, da je v redu. Vsak dan je v svoji pisarni in videti je, da je osredotočen na delo. Veliko časa preživlja tudi z otroki," je People povedal vir.

Skupni dom, ki sta ga tako dolgo iskala, sta Affleck in Lopez, ki sta se poročila julija 2022, potem ko sta po 20 letih obudila svojo romantično zvezo, začela prodajati že v začetku junija. V vilo na Beverly Hillsu, vredno 60 milijonov dolarjev, sta se vselila lani. 

Da je zakon v krizi, se sicer govori že od poroke, ker je bil Ben v javnosti večkrat videti slabe volje. In ravno to naj bi zmotilo Jennifer, ki se je po poročanju nekaterih medijev že vdala v svojo usodo in se nehala boriti za zakon. O razlogih za konec je spregovoril vir. 

Pevka je pred kratkim odpovedala svojo turnejo, ker se želi posvetiti družini. People sicer še poroča, da naj bi Jennifer nastopila v dveh filmih, ki jih bo produciralo podjetje njenega moža. 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:17 01.julij 2024.

    Dva brezvezneža!

  • alojz73 14:52 01.julij 2024.

    Antipatična in brez fotoshopa grda,majhna in ritasta.Moj oče je za take rekel,da bi na vsaki krtini z ritjo nasedla.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:17 01.julij 2024.

    Kaj ste vi abonirani na ta dva ?!