Magazin > VIP
395 ogledov

Je Taylor Swift ves čas s tem zavajala oboževalce? Ti so ogorčeni

Taylor Swift Profimedia
Oboževalci so na nogah.

Te dni oboževalce priljubljene pevke razburjajo fotografije pogodbe, ki so se pojavile na spletnem forumu Reddit. Pogodba naj bi razkrivala, da je bilo razmerje, ki je videti pravljično, med Taylor Swift in NFL zvezdnikom Travisom Kelcem že od začetka lažno in rezultat dogovora med njunima ekipama za odnose z javnostjo. 

Pogodba, ki naj bi jo spisalo podjetje Full Scope iz Los Angelesa, razkriva strategijo razhoda, ki naj bi bil naznanjen 28. septembra. Tri dni kasneje naj bi sledila uradna izjava, ki se v pogodbi glasi: “Travis in Taylor sta se po temeljitem premisleku odločila, da se razideta. Oba cenita in spoštujeta zasebno življenje drug drugega ter cenita vaše spoštovanje zasebnosti v tem času. Oba sta predana karieri in osebni rasti. Ostajata prijatelja in drug drugemu želita vse najboljše.”

Odzval se je tiskovni predstavnik Full Scope in vztrajal, da so 'dokumenti popolnoma lažni in izmišljeni ter da jih ta agencija ni ustvarila, izdala ali odobrila'. Izjavo je dala tudi Travisova pravna ekipa: "Našo pravno ekipo smo angažirali, da sproži postopek proti posameznikom ali subjektom, odgovornim za nezakonito in škodljivo ponarejanje listin," so sporočili.

Oboževalci so bili večinoma ogorčeni, nekateri pa so pripomnili, da se pogodba bere kot srednješolska naloga in da je jasno vidno, da je bila ustvarjena s pomočjo umetne inteligence.

Taylor se na škandal še ni odzvala.

Pogodbo lahko vidite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 10:47 04.september 2024.

    Ne vem kaj folk vidi na tej punčari. Instant zvezdnica produkt trenutnega obdobja in socialnih omrežij..