Magazin > VIP
314 ogledov

Je za ta polom kriva zveza s princem Harryjem?

meghan markle Profimedias
So gledalci Meghan Markle obrnili hrbet?

Pretekli teden se je po krajšem predahu in prvič po razglasitvi vesti, da je igralka Meghan Markle v zvezi z britanskim princem Harryjem, na male zaslone vrnila serija Nepremagljivi dvojec, ki jo lahko spremljamo že šest sezon.

A dodatna pozornost, ki jo je bila serija deležna zaradi te ljubezenske zveze, na gledanost ni vplivala pozitivno. Zadnji predvajani del je pred televizorje privabil 1.374.000 gledalcev, prvi del šeste sezone pa kar 1.848.000 gledalcev.

Mnoge padec gledanosti ne preseneča. Zaradi slavnega fanta se je namreč o Meghan marsikaj razvedelo, med drugim tudi to, da je bila že enkrat poročena in da ima polbrata, ki je bil pred kratkim zaradi nasilnega vedenja aretiran. Slednje je menda zelo razburilo tudi kraljevo družino, ki naj bi od Harryja zahtevala, da se z lepotico razide.

Komentarjev 1
  • leonardo 16:24 31.januar 2017.

    Tudi pri nas upada gledanost žajfnic iz leta v leto. N.pr Usodno vino, Ena žlahtna štorija itd. Verjetno bi morali programski delavci vedeti, da ljudi pritegnejo novi obrazi kakor tudi nove teme.Verjamem, da je gledanost na TVS precej boljša, ker ...prikaži večer vedno znova kupijo kakšno novo stvar, nikoli pa se ne vleče v večnost.