Magazin > VIP
20 ogledov

Jennifer na ločitev namignila že v pesmih

Jennifer Lopez Flynet
Ameriški mediji so prepričani, da je Jennifer Lopez, ki je pred nekaj dnevi oznanila, da se z Marcom Anthonyjem ločujeta, o koncu njune ljubezni spregovorila že pred meseci, ko je izdala album Love?.

Vprašaj v naslovu Jenniferinega novega albuma Love?, ki ga je izdala konec aprila, pove vse, a še zgovornejša so besedila pesmi, pišejo nekateri ameriški mediji. Največ pozornosti pritegneta dve pesmi, v katerih Jennifer poje o propadli zvezi.

V skladbi Starting Over zvezdnica govori o moškem, ki ga označi za "psa" in "ženskarja", njune sanje pa "razpadajo po šivih". Zanimiv je tudi verz: "Vse njegove skrivnosti in laži, poskušam jih izbrisati iz mojih misli." Pod besedilo pesmi so se sicer podpisali glasbeniki Wynter Gordon, Nathaniel Mills in Marcella Araica, a sporočilo je precej jasno.

Zanimivo je tudi besedilo pesmi One Love, ki pa je Jenniferino delo. V njej govori o svojih treh nekdanjih ljubeznih, potem pa se loti "številke štiri". To označi kot "dotrajano", a ji je kljub temu hotela dati "še eno priložnost".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.