Magazin > VIP
14 ogledov

"Jesse bo ostal v mojem življenju"

Jesse in Sandra sta bila poročena skoraj pet let. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Sandra Bullock je razkrila, da si kljub ločitvi želi, da bi Jesse James ostal del njenega in sinovega življenja. Njeni prijatelji pa so še dodali, da mu je začela celo odpuščati večletno nezvestobo.

Oskarjevka Sandra Bullock se očitno ohlaja, saj je po besedah prijateljev pripravljena obdržati Jesseja v svojem življenju, a ne le kot nekdanjega moža. Njuna zveza namreč dobiva nove razsežnosti.

 

"Z Jessejem imava zdaj drugačno razmerje. Grenko s sladkim priokusom, ki temelji predvsem na odpuščanju. On mi stoji ob strani, ko moram preboleti vse afere, jaz pa ga poskušam podpirati med njegovim zdravljenjem. Najino življenje se je popolnoma spremenilo," je priznala 45-letna Sandra in dodala, da to še ne pomeni, da sta spet skupaj.

 

Kljub vsemu srečna družina?

"Ne vem, kako se bodo najine poti križale v prihodnosti. Vem le, da mora Jesse ostati v mojem življenju in življenju najinega sina Louisa." Zvezdnica si namreč močno želi, da bi štirimesečni Louis odraščal z otroki iz Jessejevih prvih dveh zakonov.

 

Sandra in Jesse se bosta zato zavoljo otrok trudila ohraniti dobro razmerje, ki bo po Sandrinih besedah bolj dinamično. Njeni prijatelji pa trdijo, da si igralka še vedno noče priznati, da želi ostati z Jessejem, saj mu je že začela odpuščati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.