Magazin > VIP
19 ogledov

Josha Duhamela vrgli z letala

Josh Duhamel Žurnal24 main
Igralec Josh Duhamel je moral zapustiti letalo, saj kljub številnim opozorilom posadke ni prenehal uporabljati mobilnega telefona.

Incident se je zgodil na letališču v New Yorku, od koder je bil igralec na poti v Kentucky. Ko je bilo letalo že na vzletni stezi, je Josh na dan privlekel svoj mobilni telefon in začel nanj tipkati. Posadka ga je po poročanju očividcev trikrat opozorila in prosila, naj telefon ugasne, kar pa je igralec ignoriral.

Stevardesa je nato poklicala v pilotsko kabino in letalo so z vzletne steze preusmerili nazaj do vrat. Predstavnik letalske družbe US Airways je dejal, da so po vrnitvi letala Duhamela pospremili iz letala.

Potniki so bili zaradi dogodka zelo razburjeni, saj je imelo letalo še večjo zamudo, kot bi jo imelo brez incidenta. Duhamelov predstavnik za stike z javnostjo je povedal, da je igralcu zaradi celotne situacije zelo žal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.