Magazin > VIP
788 ogledov

Juanita iz Razočaranih gospodinj žaluje za hčerko

Madison De La Garza Profimedia
Madison De La Garza, sestra Demi Lovato, je izgubila hčerko.

Madison De La Garza | Avtor: Profimedia Profimedia
Madison De La Garza je svet spoznal v seriji Razočarane gospodinje, v kateri je igrala starejšo hčer Eve Longoria. Danes je Madison, sestra pevke Demi Lovato, stara 22 let. 

Pri teh mladih letih pa je Madison doživela že eno veliko izgubo. Kot je povedala na družbenih omrežjih, je konec septembra izgubila hčerko Xiomaro.

27. septembra so zdravniki izvedli nujni carski rez. "Z Ryanom sva najino deklico takrat držala prvič in zadnjič. Hvala, Xiomara, da si iz naju naredila starša najbolj popolnemu angelu v nebesih," je Madison zapisala na Instagramu. 

Pod žalostno objavo se je nabralo ogromno komentarjev, v katerih so 22-letnici izrekali sožalje. Oglasila se je tudi Demi, ki pravi: "Tako zelo te ljubim, Xiomara. Angel v pravem pomenu besede. Za vedno bom tvoja teta.” Lovato je v svoji zgodbi na Instagramu tudi pojasnila, da je hvaležna, da je svojo malo nečakinjo držala v naročju.

Objavo je sicer komentiralo več članov družine Lovato, vključno z mamo slavnih sester. "Pravijo, da ko prvič srečaš svojega vnuka, začutiš ljubezen, ki je ne moreš razložiti z besedami. To ljubezen sem začutila in jo bom čutila do konca svojega življenja. Rada te imam, moja sladka vnukinja Xiomara," je zapisala Dianna De La Garza.

Dallas Lovato, starejša sestra Demi Lovato in Madison De La Garza, pa pravi: "Xiomara, pogrešam te. Dobro bom poskrbela za tvojo mamo, da boš lahko odletela."

Madison De La Garza je igralka in filmska ustvarjalka, ki je pred kratkim režirala kratki film z naslovom "Surprise".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.